El temps

Avís per tempestes amb pedra a la tarda

La pols en suspensió es barreja en altura amb el fum dels incendis del Canadà

Les precipitacions seran generalitzades aquesta tardaMeteo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El sol del matí tornarà a donar pas a tempestes aquesta tarda. Meteorologia anuncia que hi haurà precipitacions generalitzades "que deixaran quantitats irregulars i puntualment poden anar acompanyades de calamarsa". Protecció Civil adverteix "el fenomen pot anar acompanyat d’activitat elèctrica" i demana precaució en les activitats a l'exterior.

Les pluges que han fet activar l'avís groc es produiran entre les 15 i les 21 hores "pel desenvolupament de núvols convectius a partir del migdia", segons el pronòstic, i les temperatures se situaran en màximes de 30 graus a les parròquies centrals i de 15 graus al Pas de la Casa.

Tanmateix,Meteoalerta que tot i les pluges d'ahir a la tarda continuem amb un cel difuminat per una capa de pols en suspensió. Aquesta capa es barreja en altura amb el fum dels incendis del Canadà, que ahir van començar a arribar a la península, segons indica el departament.

La previsió indica que demà serà una jornada de sol amb temperatures mìnimes de 16 graus i màximes de 28 graus al centre del país, i per a la tarda es preveu "algun ruixat". I la mateixa tendència es mantindrà tota la setmana amb els termòmetres a la baixa de manera notable divendres, ja que Meteorologia anuncia que la màxima pot ser de 21 graus i que les precipitacions poden registrar-se al matí.

tracking