nou espai de debat

El PS s'acosta a Concòrdia i SDP per articular una llista conjunta a Andorra la Vella

Els socialdemòcrates volen implicar ciutadans i teixit associatiu en el projecte

Nazzaro i González durant la roda de premsa.PS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata ha anunciat en una compareixença que aquesta setmana inicia converses amb Concòrdia i SDP per confeccionar un espai de debat i reunió entre diferents partits polítics, associacions, ciutadans i professionals de diferents sectors a Andorra la Vella. L’objectiu és conèixer les necessitats de les persones i fixar una direcció avançada de cara a les eleccions comunals del desembre. Amb la iniciativa es preveu mostrar la situació de la parròquia i cap a on volen anar. “És important poder definir entre tots i totes el que volem que sigui Andorra la Vella en uns anys”, va dir el coordinador del comitè local d’Andorra la Vella, Sergi González.

El 7 de juny el PS va celebrar un comitè directiu per manifestar la llibertat de fer reunions, coalicions i diferents intercanvis polítics, una idea que es va traslladar el 21 de juny al comitè local i que es va anunciat ahir a la tarda en una compareixença. “Volem moure fitxa”, va manifestar González.

Aquesta iniciativa del PS no és una estratègia política, deixa clar el partit, i vol buscar un espai viu, reflexiu i progressista per promoure un moviment “politicoassociatiu-ciutadà”, ja que es compta amb el suport, no tan sols polític i expert, sinó també amb el de l’opinió independent dels ciutadans, el vessant que més s’ha destacat.

Segons va dir el coordinador, l’interès de la proposta és potenciar Andorra la Vella com la capital “símbol del futur del país”. Segons la secretària d’organització del PS, Maria Nazzaro, la capital “està molt enfocada a la gent exterior i al turisme”, i amb l’impuls d’aquesta nova plataforma es pretén prioritzar la gent que hi viu.

Aquesta plataforma de debat preveu una programació de cara al setembre, com a molt tard, per tenir prou temps per recopilar diverses idees i començar a saber quina direcció prendre. Segons confirma el partit, es donaran a conèixer públicament els acords i els detalls d’inscripció per a tot­hom que desitgi ser partícip del moviment.

tracking