Meteo

Inundacions a Sant Julià per les fortes pluges

Els bombers han hagut de treure aigua del pàrquing del supermercat E. Leclerc i al ministeri d'Educació lauredià

Inundacions a Sant Julià de Lòria

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han hagut de fer diverses sortides aquesta tarda a causa de les precipitacions, que han afectat sobretot a la parròquia de Sant Julià. La pluja s'ha acumulat en diversos carrers i zones d'aparcament de la parròquia, complicant la circulació dels vehicles. El cos d'extinció ha hagut de retirar l'aigua del pàrquing del supermercat E. Leclerc, al ministeri d'Educació de Sant Julià i a un centre de fisioteràpia que es troba just al davant, segons ha informat el cap de guàrdia. Tanmateix, han actuat en canalitzacions, com per exemple a la cota 1.600 de Naturland.

El cos informa que tenen tres dotacions activades a la parròquia per mitigar la forta quantitat d'aigua que ha caigut en pocs minuts i provocat el ressorgiment d'aigua per les canonades. Una de les carreteres més afectades ha estat la secundària 130, que es troba inundada per una torrentada a l'alçada de Naturland. Els bombers hi estan treballant juntament amb el COEX, segons informen a les xarxes.

La previsió deMeteod'aquest matí indicava que les pluges, que han fet activar l'avís groc, es produirienfinsles 21 hores i alertaven que podien anar "puntualment" acompanyades de calamarsa o activitat elèctrica. El servei alerta que s'han arribat fins als 57,5 mm de precipitacions a Perafita, dels quals 51,4 han caigut en només 30 minuts. En menysaltura,a la BordaSabatéhan caigut 39 mm, 25,4 en 30 minuts, i aAixàs26,1 mm, amb 9,2 en només trenta minuts.

Un pàrquing de Sant Julià inundat

El pàrquing del supermercat després de la inundació

tracking