La policia deté dos homes acusats de violència de gènere

Un d’ells va amenaçar de mort la parella i el fill menor d’aquesta

Dos agents de policia al Pas de la Casa.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes van ser detinguts el cap de setmana passat acusats de delictes contra la integritat física i moral per violència de gènere. El primer arrest va ser dissabte a la tarda a Andorra la Vella, quan els agents van detenir un home de 36 anys per agredir i amenaçar de mort la parella i el fill menor d’aquesta. L’home va ser arrestat per un delicte de violència de gènere, per violència domèstica per l’agressió al menor i per un delicte contra la llibertat per les amenaces.

El mateix dissabte al vespre el cos va detenir a la Massana un segon home que també havia agredit la seva parella. El cos d’ordre informa que fa unes setmanes ja se l’havia arrestat pel mateix motiu.

D’altra banda, un home no resident de 42 anys va ser detingut diumenge a la nit amb 13,6 grams de cocaïna al Pas de la Casa, segons informa el cos en nota de premsa. Durant el cap de setmana es va arrestar dos homes més a Sispony, de 22 i 28 anys, en possessió d’1,1 i 0,9 grams de cocaïna. A més, la policia va detenir un jove de 19 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,32 g/l la matinada de diumenge.

Finalment, dissabte a la nit un jove de 19 anys va ser controlat a Encamp per clavar un cop de puny a un altre home i causar-li lesions. El detingut és acusat d’un delicte contra la integritat física i moral. L’agressió va tenir lloc en un bar de la parròquia.

tracking