Mobilitat

Talls aquest cap de setmana per l'Ironman 70.3

El major nombre d'afectacions seran el diumenge

El recorregut de l'Ironman 70.3

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La celebració aquest cap de setmana de la cursa triatló Ironman 70.3 Andorra, en el marc de l'Andorra Multisport Festival, causarà diverses afectacions de trànsit a la xarxa viària del país. El departament de Mobilitat aconsella limitar al màxim els desplaçaments durant aquests dies.

El dissabte quedarà interrompuda la circulació de vehicles pel tram viari de la CS-200 que va des de l'aparcament comunal del llac d'Engolasters fins al camí Font de la Closa, de les 10 a les 21 hores, excepte per a veïns de la zona i serveis dels restaurants.

Diumenge és quan es preveuen més afectacions. La circulació de vehicles quedarà interrompuda de les 12 de la nit i fins a les 5 de la matinada al tram viari de la CS-200 des de l'aparcament comunal fins al camí Font de la Closa. El tancament s'amplia a tota la carretera secundària, fins a la cruïlla amb la General 2, fins a les 10 hores. Els veïns de la zona podran circular-hi fins a les 8 del matí. D'altra banda, es tallarà el carril dret de la General 2 en direcció França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino des de les 8 fins a les 14.30 hores. Tot i això, es concreta que els vehicles podran circular tant en direcció nord com en sud. Tanmateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en la carretera d'Ordino des de la rotonda d'inici del coll d'Ordino fins a Ordino, de les 8.30 a les 14.30 hores.

També diumenge, es tallarà el pas de vehicles en el tram situat entre la rotonda de l'Aldosa i la rotonda d'Anyós de les 9 fins a les 15 hores. En aquest cas, el carril dret es tancarà i només es podrà circular en el carril en sentit de la rotonda d'Anyós a la rotonda de l'Aldosa. A més, es tallarà la circulació en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits de la marxa de les 7 a les 15 hores.

La circulació de vehicles es tancarà uncarrilde la CG2/CG1 en direcció Andorra la Vella des de la rotondade les DosValires fins al Parc Central de la capital des de les 10 fins a les 15.30 hores. Finalment, es tallarà la circulació en sentit França des de la rotonda delKm0fins a la rotonda d'Engolastersde les 8 a les 15 hores, la circulació dels vehicles en direcció França es desviarà pel centre d'Escaldes-Engordany. Mobilitat alerta que es podrien produir altres afectacions en la totalitat de carreteres però sempre garantint el pas dels vehicles.

tracking