Sant Julià de Lòria

'Riuada' a la carretera de la Rabassa

La tempesta d’ahir a la tarda va afectar diversos espais de la parròquia

La carretera de la Rabassa durant el moment més intens de l'aiguat, ahir.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La tempesta i les pluges que van afectar ahir tot el país des de primera hora de la tarda van provocar fortes acumulacions d’aigua a Sant Julià. Diversos carrers i eixos principals de la parròquia van tenir riuades i acumulacions d’aigua per les precipitacions, que van complicar la mobilitat tant dels vehicles com dels vianants. Una de les zones més afectades va ser la dels entorns del centre comercial Sant Eloi.

La previsió de Meteo d’ahir al matí indicava que les pluges, que van fer activar l’avís groc, es produirien fins a la nit i es va asse­nyalar que podien anar “puntualment” acompanyades de pedra o, fins i tot, de tempestes elèctriques.

Mobilitat va alertar de trànsit dens a l’avinguda Salou en sentit nord, a l’avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa i a la general 2 a la carretera de l’Obac en sentit sud.

Els bombers van haver de fer diverses sortides a causa de les fortes precipitacions. El cos va haver de retirar l’aigua del pàrquing del supermercat E. Leclerc, al ministeri d’Educació de Sant Julià i a un centre de fisioteràpia que es troba just al davant, segons va informar el cap de guàrdia. Tanmateix, van actuar en canalitzacions com, per exemple, a la cota 1.600 de Naturland. El cos d’extinció va informar de tres dotacions activades a la parròquia per mitigar la forta quantitat d’aigua que va caure en pocs minuts i va provocar el ressorgiment d’aigua per les canonades. Una de les carreteres més afectades va ser la secundària 130, que estava inundada per una torrentada a l’altura de Naturland. Els membres dels bombers hi van estar treballant juntament amb el COEX, segons van informar a les seves xarxes.

A la capital també va haver-hi trànsit dens, concretament, a l’avinguda Tarragona i a la carretera de l’Obac, i la pluja va provocar una avaria al túnel del Pont Pla que va provocar retencions pels volts de les cinc de la tarda, que van durar mitja hora.

L'aigua en un aparcament.

tracking