Reunió de Progressistes-SDP amb el SEP

Roig proposa reduir els docents eventuals fins arribar a un màxim del 15%

El president de Progressistes-SDP, Josep Roig, amb la secretària general del SEP, Marisa Santos, i la vocal Laura BragançaSDP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de Progressistes-SDP, Josep Roig, va reunir-se ahir amb una representació del Sindicat d'Ensenyament Públic per tractar les preocupacions del col·lectiu. La secretària general delSEP, MarisaSantos, i Laura Bragança van expressar la "necessitat d'avaluar el sistema educatiu i la implementació delPERMSEA", punt amb el qualSDPvacoincidir. Roig va plantejar, segons indica el partit en nota de premsa, la recuperació de l'observatori nacional de la qualitat en l'educació per "construir indicadors de qualitat pedagògica i fer avaluacionsperiòdiquesdel sistema educatiu que orientin la presa de decisions en política educativa i permetin fixarobjectiusi elaborar plans de millora".

D'altra banda, la secretària general va exposar a Roig les preocupacions del sindicat respecte a les condicions laborals del personal docent, concretant-se també en la situació de docents eventuals i interins, "molts dels quals en situació d'interinatge de llarga durada i que no tenen cap oportunitat per presentar-se a un edicte públic per la seva situació". El president de Progressistes-SDPva apuntar a la necessitat de reclamar a l'administració educativa una planificació de la consolidació progressiva dels llocs de treball ocupats per treballadors públics interins i "reduir la proporció existent de personal eventual al cos especial d'educació fins a arribar a un màxim del 15%".

A més, ambdues parts també van tractar la necessitat que l'administració educativa posi en marxa mesures per respectar el dret del personal a la desconnexió digital.

tracking