TRÀNSIT

L'Ironman col·lapsa l'avinguda Tarragona i la carretera de l'Obac durant cinc hores

Durant tota la tarda hi ha hagut cues per sortir del país per la frontera amb Espanya

Cues a l'avinguda Tarragona en sentit nord.Lucía Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cursa triatló Ironman 70.3 Andorra, en el marc de l'Andorra Multisport Festival, ha tingut els primers efectes en les carreteres aquest matí. L'avinguda Tarragona en sentit nord ha quedat col·lapsada durant més de cinc hores, de les 11.00 fins a les 15.30 hores, i a la carretera de l'Obac en sentit sud també hi han hagut cues des de les 12.30 fins a les 15.15 hores. Mobilitat informa que les incidències relacionades amb la cursa estan ja solventades, però que durant tota la tarda hi ha hagut cues de sortida cap a Espanya per la frontera.

Els talls per l'Ironman

La circulació de vehicles queda avui interrompuda de les 12 de la nit i fins a les 5 de la matinada al tram viari de la CS-200 des de l'aparcament comunal fins al camí Font de la Closa. El tancament s'amplia a tota la carretera secundària, fins a la cruïlla amb la General 2, fins a les 10 hores. Els veïns de la zona podran circular-hi fins a les 8 del matí. D'altra banda, es talla el carril dret de la General 2 en direcció França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino des de les 8 fins a les 14.30 hores. Tot i això, els vehicles podran circular tant en direcció nord com en sud. Tanmateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en la carretera d'Ordino des de la rotonda d'inici del coll d'Ordino fins a Ordino, de les 8.30 a les 14.30 hores.

Així mateix, es talla el pas de vehicles en el tram situat entre la rotonda de l'Aldosa i la rotonda d'Anyós de les 9 fins a les 15 hores. En aquest cas, el carril dret es tanca i només es pot circular en el carril en sentit de la rotonda d'Anyós a la rotonda de l'Aldosa. A més, es talla la circulació en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits de la marxa de les 7 a les 15 hores.

La circulació de vehicles també es tanca uncarrilde la CG2/CG1 en direcció Andorra la Vella des de la rotondade les DosValires fins al Parc Central de la capital des de les 10 fins a les 15.30 hores. Finalment, es talla la circulació en sentit França des de la rotonda delKm0fins a la rotonda d'Engolastersde les 8 a les 15 hores, la circulació dels vehicles en direcció França es desviarà pel centre d'Escaldes-Engordany.

tracking