Detingut l'autor de l'atropellament d'un vianant a Sant Julià el 22 de juny passat

Carrer on es va produir l'atropellament.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir l’autor de l’atropellament d’un vianant a Sant Julià de Lòria el 22 de juny passat, després de rebre els resultats de la prova de tòxics que se li va realitzar després de l’accident. L’home, un resident de 28 anys, ha donat positiu en drogues al volant, segons va informar ahir la policia en un comunicat de premsa.

L’accident va tenir lloc a les vuit del matí del 22 de juny, fa gairebé dues setmanes, a l’altura del número 104 de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria, quan la víctima, un home de 26 anys, creuava pel pas de vianants després de sortir del domicili. El conductor anava al volant d’una furgoneta Dacia Dokker amb matrícula andorrana i el va atropellar de gravetat.

La víctima va ser traslladada inicialment a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d’on se’l va evacuar en helicòpter a un altre centre mèdic de Barcelona, concretament a l’hospital de Sant Pau de la capital catalana. El ferit va haver de ser ingressat a la unitat de cures intensives del centre hospitalari. El jove tenia un traumatisme cranioencefàlic greu i múltiples fractures.

El conductor, arrestat com a presumpte autor de delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral, va passar ahir a disposició judicial, segons va informar la policia en el comunicat.

tracking