Meteo

Avís per temperatures de 34 graus

L'arribada d'un flux sud-oest provocarà demà ràfegues de vent fortes

Avís groc per altes temperaturesMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia va informar ahir que la dorsal sobre el Mediterrani i les baixes pressions sobre les illes britàniques aportaran una massa d'aire càlid que deixarà a Andorra estabilitat de sol i temperatures altes durant la setmana.El dia més càlid de la setmana serà demà.

De la mateixa manera, aquesta estabilitat afavorirà l'augment de latitud d'una massa de pols en suspensió. Avui s'arribaran a temperatures de fins a 34 graus a la capital, tot i que al nord les temperatures seran menys persistents. De cara a demà, continuarà dominant el sol i les altes temperatures tot i que l'arribada d'un flux sud-oest farà arribar una formació tempestuosa de la Península de cara al vespre que pot portar algun ruixat però, sobretot ràfegues de vent que poden ser molt fortes.

D'altra banda, protecció civil va alertar ahird'avís groca causa deles altes temperatures i recomanen no fer activitats físiques a l'exterior a les hores de més calor i hidratar-se amb freqüència a més de tenir cura d'infants i persones grans.

tracking