Detinguda per accedir a Andorra amagada al maleter

La dona, de 37 anys, tenia una ordre d’expulsió

La frontera del riu Runer.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 37 anys va ser arrestada per desobeir l’ordre d’expulsió i entrar a territori andorrà amagada al maleter d’un cotxe. La dona va ser descoberta divendres passat pels agents a la frontera del riu Runer perquè es van adonar que al vehicle hi havia dos ocupants, però que als seients del darrere estaven les pertinences d’una tercera persona, indica el cos en un comunicat. La dona tenia prohibit l’accés al Principat. També a la frontera amb Espanya, el servei d’ordre va detenir dijous de la setmana passada un home de 26 anys per conduir amb el permís retirat i dissabte al matí va arrestar un altre home, de 59 anys, que portava 0,4 grams de cocaïna.

Agressió a un vigilant

La policia va detenir un home de 29 anys al Roser d’Ordino per agredir un vigilant de seguretat que no li va permetre entrar en una zona restringida diumenge passat. L’arrestat va colpejar el vigilant i aquest va presentar una denúncia per les lesions que li havia causat. L’home està acusat d’un delicte contra la integritat física i moral.

Finalment, un jove de 21 anys va ser arrestat diumenge a la matinada en donar una taxa positiva de 2,46 grams d’alcohol per litre de sang en el control que se li va fer després de patir un accident a la Massana.

tracking