Gastronomia

Torna l'Andorra Taste al setembre

Enguany s'amplien a una vintena els cuiners que oferiran tastets a 4 euros

Presentació de l'Andorra Taste 2023Andorra Turisme

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Andorra Taste arriba al mes de setembre amb la seva segona edició, entre els dies 13 i el 17, es reuniran a Escaldes-Engordany cuiners de renom internacional i xefs del país.

En aquest sentit, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat que "la primera edició d'aquest format, que busca reivindicar la nostra cuina, va superar totes les nostres expectatives,pel queaquest segon any estem segurs que també serà un èxit".

L'Andorra Taste tornarà a dividir-se enguany en dues propostes: d'una banda, les jornades professionals amb més d'una vintena de xefs i 18 ponències, del 13 al 15 de setembre al Prat del Roure, i de l'altra, les jornades populars, que se celebraran del 15 al 17als carrersdels Veedors iArnaldetadeCaboet, també a Escaldes-Engordany. En aquesta segona part de l'Andorra Taste oberta al públic en general i a l'aire lliure, els assistents podran gaudir de propostes gastronòmiques de muntanya. Enguany, s'amplia a una vintena el nombre de cuiners que oferiran tastets de la seva cuina a un preu reduït (4 euros).

tracking