gastronomia
Els xefs Gastón Acurio i Joan Roca participen en la segona edició de l'Andorra Taste
Andorra tornarà a convertir-se durant el mes de setembre en l’epicentre de la cuina d’alta muntanya. Serà en la segona edició de l’Andorra Taste, entre els dies 13 i 17, quan es reuniran a Escaldes-Engordany cuiners de renom internacional i xefs del país. Entre ells destaquen el peruà Gastón Acurio; Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin; Paolo Casagrande del Lasarte, amb tres estrelles, i Ngatemba Sherpa, un cuiner i xerpa que es dedica a alimentar els alpinistes a més de 4.000 metres d’altitud.
Com ja va passar l’any anterior, l’Andorra Taste es dividirà en dues propostes. D’una banda, les jornades professionals amb més d’una vintena de xefs i 18 ponències, del 13 al 15 de setembre al Prat del Roure i, de l’altra, les jornades populars, que se celebraran del 15 al 17 als carrer dels Veedors i Arnaldeta de Caboet. Aquestes ponències es podran seguir en format presencial i també en línia. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, destaca que “la primera edició d’aquest format, que busca reivindicar la nostra cuina, va superar totes les expectatives, així que aquest segon any estem segurs que també serà un èxit”.