mascotes

Subvencions a associacions animalistes per fomentar una tinença responsable

L'executiu ha atorgat 15.000 euros a les propostes de Laika, Nami i RonronejAnd

Dos gossos a les gàbies de les instal·lacions de la gossera.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat avui la concessió de les subvencions per a projecttes implusat per les associacions amb l atinença i protecció d'animals de companyia. En total, Govern ha atorgat tres ajudes per un import total de 15.000 euros a Laika, Nami i RonronejAnd. El projecte de Laika té com a objectiu conscienciar a la societat d’una tinença ètica dels animals de companyia. L’associació aposta per educar als infants en relació a la tinença d’animals de companyia i la seva integració a les zones urbanes, i per extensió, a la població en general.

D'altra banda, el projecte de l'associació Nami proposa una campanya per millorar la qualitat de vida dels gossos a l'entorn familar, conscienciar a la població sobre l’entesa del comportament caní per evitar problemes de conducta futurs i treballar amb casos reals amb problemes d’agressió, frustració, ansietat i pors.

Finalment, el projecte presentat per RonronejAnd té com a objectiu conscienciar a la població de la importància de practicar una tinença responsable d’un animal de companyia, fent especial incidència en l’adopció de gats, informant de les implicacions que s’esdevenen.

tracking