Seguretat viària

La policia recorda la normativa per circular en patinet elèctric

El cos ha estat requerit aquest cap de setmana per un accident de trànsit amb un patinet involucrat

La policia recorda la normativa per circular en patinet elèctricPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha publicat a les xarxes socials un vídeo per recordar la normativa de circulació de patinets elèctrics, amb la finalitat de garantir la seguretat i la bona convivència entre vianants i altres vehicles. El cos recalca que els conductors d'aquest vehicle de mobilitat personal han de circular pel marge dret de la calçada o pel carril bici. Tanmateix, indiquen que en voreres, places i altres espais reservats per a vianants -com és el cas de les avingudesMeritxelli Carlemany- no estàpermèsel pas de patinets elèctrics i bicicletes.

El codi de circulació reflecteix l'obligació de dur casc homologat i ben cordat quanes circula per fora d'una població. A més, indiquen que per conduir un patinet cal una assegurança i portar roba o accessoris reflectors.

La policia ha estat requerida aquest cap de setmana en un accident de trànsit amb un patinet elèctric involucrat. L'implicat es trobaria a hores d'ara ingressat a l'hospital, on va ser evacuat després de patir el sinistre. El cas ha estat judicialitzat.

tracking