Meteo

Avís groc per possibles tempestes a la nit

Les temperatures màximes baixaran demà fins als 26 graus

Avís groc per possibles tempestes a la nitMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'onada de calor que ha afectat durant tres dies el Principat arriba a la seva fi avui amb l'arribada d'una massa d'aire lleugerament menys càlid i possibles tempestes a mitjanit que han fet activar l'avís groc a tot el país. El servei Meteorològic alerta que després d'un matí assolellat a la tarda apareixeran alguns núvols que podrien deixar tempestes al nord-oest durant la nit. Les temperatures màximes baixaran avui fins als 30 graus a Andorra la Vella i els 17 al Pas de la Casa.

El pronòstic indica que l'acostament demà d'un front atlàntic farà encara baixar més les temperatures, amb màximes de 26 graus a la capital, i possibles tempestes a la tarda. Pel cap de setmana s'esperen temperatures lleugerament més altes i domini del sol.

Rècords de temperatura

Acció Climàtica informa que durant aquests tres dies d'onada de calor s'han registrat diversos rècords de temperatura màxima per un mes de juliol. A més, destaquen també rècords en les mínimes amb tres nits tropicals en quatre dies. El Roc de Sant Pere va registrar dimarts la temperatura més alta per un mes de juliol, situant elstermòmetresen 37,4 graus. D'altra banda, la mínima més alta va ser registrada a la Comella, on ahir a la nit es marcaven 23,3 graus.

tracking