finances

MoraBanc permetrà fer pagaments amb rellotge amb el servei Garmin Pay

La presentació del nou servei.MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc permetrà fer pagaments amb rellotge mitjançant el servei Garmin Pay MoraBanc, segons va presentar l’entitat bancària ahir al vespre en un esdeveniment organitzat a la Coma d’Arcalís. El servei estarà disponible per a tots els clients que disposin d’un smartwatch Garmin. Concretament, el Garmin Pay MoraBanc es podrà utilitzar amb totes les targetes VISA de MoraBanc, excepte ISticker. Els clients s’hauran de descarregar l’aplicació Garmin Connect i configurar la targeta per poder pagar amb el dispositiu en qualsevol lloc on hi hagi un terminal contactless.

La seguretat és un dels aspectes importants d’aquest nou servei. En efecte, incorpora la tecnologia per mantenir la privacitat de les dades de la targeta que no queden registrades al dispositiu i que fa servir números de targeta i codis de transacció específics per a rellotges. També permet desactivar el servei de manera ràpida en cas de pèrdua o robatori del rellotge, sense que això afecti la targeta física de l’usuari.

Aquest projecte, pioner a Andorra pel que fa a pagaments amb rellotge, forma part de la proposta innovadora de MoraBanc Digital que, recentment, va estrenar també la nova app, que incloïa el Bizum.

tracking