Un home despullat puja damunt un camió i acaba detingut

El jove va acabar detingut, acusat de delictes contra la funció pública, la llibertat i l’honor

L'edifici de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va ser requerida dimarts a la tarda per controlar un jove que s’havia despullat i enfilat a un camió. Quan els agents van intentar controlar-lo, es va mostrar agressiu, “escopint, resistint-se, insultant i amenaçant de mort els policies”. El jove va acabar sent detingut, acusat de delictes contra la funció pública, la llibertat i l’honor.

Així mateix, la policia informava ahir d’una nova detenció d’una persona que ha sol·licitat el permís de residència i treball i ha presentat documentació falsificada. Es tracta d’una dona de 36 anys, acusada d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, per falsificar un certificat amb les dades relacionades amb l’experiència i la vida laboral per aconseguir l’autorització per viure i treballar a Andorra.

Juntament amb la detenció, el cos de seguretat va fer públic un comunicat en què remarcava que, en les darreres setmanes, el grup d’Estrangeria ha detectat diversos intents d’alteració de documents per obtenir el permís de residència, i coincidia amb l’augment de les sol·licituds per a la temporada d’estiu que ha provocat l’arrest de les persones que havien manipulat la documentació. El servei d’ordre recorda que aquesta falsificació és un delicte que comporta conseqüències penals i administratives, la detenció i una possible expulsió que suposa no poder optar al lloc de feina.

tracking