rànking

El passaport andorrà és el 17è més 'poderós' del món

Diversos passaports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Henley Passport Index, elaborat per la consultora Henley & Partners, elabora cada any el rànquing dels passaports més poderosos del món, atenent al nombre de destinacions a què els seus titulars poden accedir sense un visat previ.

La classificació es basa en dades exclusives de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA), que manté la base de dades d'informació de viatges més gran i precisa del món, i està millorada per la investigació en curs del Departament de Recerca de Henley & Partners.

Segons l'Henley Passport Index 2023, el Japó té el passaport més poderós del món. Es tracta del cinquè any consecutiu que ocupa aquesta posició, ja sigui sol o juntament amb Singapur. Andorra ocupa un meritori 17è lloc perquè es pot viatjar a 170 països sense necessitat del visat.

Els ciutadans japonesos ara poden visitar 193 destins de 227 sense necessitat de visat, mentre que els ciutadans de Singapur i Corea del Sud, empatats al segon lloc de l'índex, poden visitar 192 països sense visat.

Els ciutadans japonesos ara poden visitar 193 destins de 227 sense necessitat de visat, mentre que els ciutadans de Singapur i Corea del Sud estan empatats al segon lloc. Espanya i Alemanya lideren el rànquing a Europa, ja que el passaport els permet accedir sense visat a 191 països. L’Afganistan tanca la llista.

tracking