Atropellament de dos vianants a la capital

El succés ha tingut lloc a l'encreuament entre l'avinguda Meritxll i el carrer Bisbe Príncep Iglesias

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos vianants han resultat ferits aquest migdia en ser atropellats per un turisme. La policia informa que el succés ha tingut lloc a les dues del migdia. Els ferits, una dona i un home no residents de 41 i 42 anys circulaven per l'encreuament entre l'avinguda Meritxell iel carrerBisbe PríncepIglesias, a Andorra la Vella, quan un turisme BMW X1 amb matrícula del Principat els ha atropellat. Els dos turistes han estat traslladats a l'hospital amb ferides de poca consideració.

La xarxa viària del país va ser escenari ahir de dos accidents de trànsit més, un a les 13.22 hores al Pas de la Casa i un segon a les 16.02 hores a Sant Julià de Lòria. En els dos nomésva haver-hiinvolucrada la moto queconduïala víctima.

L'accidentat al Pas de la Casa va serunhome no resident de36anys quecirculava amb una ApriliaTuonoamb matrícula francesa, segons informa la policia. El conductor va ser traslladat a l'hospital per ser tractat de les ferides patides.

Els agents van haver d'intervenir en un segon succés a Sant Julià de Lòria. El ferit, un jove resident de17anys, es va accidentar quan anava en moto pel punt quilomètric 6,100 de la C.S. 130. El menorconduïauna moto Yamaha MT125 amb matrícula andorrana i també va necessitar ser tractat al centre hospitalari.

tracking