Dos joves detinguts durant la festa major d'Escaldes

La policia ha arrestat a dos conductors per circular amb taxes d'alcoholèmia de 2,04 i 1,02 g/l

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els agents de la policia han arrestat dues persones durant els controls de prevenció amb motiu de la festa major d'Escaldes-Engordany. La primera detenció va tenir lloc dimarts, passat dos quarts de cinc de la matinada, quan la patrulla va intervenir per controlar un grup de joves que estava causant aldarull. El balanç de detencions indica que un dels implicats, un resident de21anys, va ser detingut perinjuriarels agents interventors, sent acusat d'un delicte contra l'honor.

Un no resident de 21 anys va ser controlat dimecres abans de dos quarts de tres de la matinada per portar 0,6 grams de metamfetamina i 1,5 grams d'haixix. L'home és acusat d'un delicte contra la salut pública.

Delictes contra la seguretat del trànsit

Dos homes de 28 i 31 anys han estat detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, concretament amb taxes de 2,04 i 1,02 g/l, respectivament. Tanmateix, la policia ha arrestat un home no resident de31anys per donar positiu a la prova de tòxics a salivar desprésde veure's implicat en un accident de trànsit amb danys materials.

tracking