El Govern atorga 18.500 euros a projectes per la joventut

El Fòrum Nacional de la Joventut, el Projecte Vida, la Colla Castellera d'Andorra i el Canòlich Music Andorra han rebut les subvencions

Els Castellers d'Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha beneficiat al Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, l'associació Projecte Vida, la Colla Castellera d'Andorra i elCanòlichMusicAndorra amb subvencions amb un valor de 18.432,5 euros per dur projectes adreçats a la joventut per al 2023. Les subvencions tenen la finalitat la promoció de l'associacionisme juvenil i el suport a projectes d'especial interès per la joventut.

L'associació Projecte Vida ha rebut 1.502,83 euros per a l'organització de la 'Segona setmana de sensibilització i reducció de danys d'addiccions al Principat d'Andorra', amb l'objectiu d'informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions comportamentals.

La Colla Castellera se'ls hi ha atorgat 2.331,15 euros pel projecte 'Apropament del món casteller al jovent', que té com a finalitat augmentar el nombre de joves de la seva entitat, que actualment se situa en un 40%. Mentre que, elCanòlichMusicAndorra ha rebut 4.510,79 euros per a la celebració de l'onzena edició del festival, que ha esdevingut un espai de referència per a milers de joves del país.

El Fòrum Nacional de la Joventut ha rebut 2.102,37 euros i 7.985,36 euros per a l'organització dels projectes 'Diagnosi Jove Andorra: Empoderament i participació en projectes educatius' i 'Activitats participatives del Fòrum de la Joventut en el disseny del nou Pla Nacional de Joventut 2023', respectivament.

tracking