Govern

L'antic hotel Casamanya acollirà el ministeri d'Agricultura abans que acabi la legislatura

El projecte, que fa una simbiosi de paisatge i i patrimoni, preveu una plaça pública de 750 metres quadrts

Render del projecte de l'antic Hotel Casamanya com a ministeri de Medi Ambient, Agricultura i RamaderiaGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'antic hotel Casamanya d'Ordino serà la seu del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia abans que finalitzi aquesta legislatura. Així ho ha afirmat aquest matí el ministre de Territori i Urbanisme, Raül Ferré, que ha donat a conèixer el projecte guanyador, realitzat per l'arquitecte Miquel Mercè, premiat amb 8.000 euros, i que es basa en la simbiosi entre el paisatge i el patrimoni.

El cost de les obres, que es preveu licitar durant el primer trimestre de l'any vinent,ésd'uns quatre milions d'euros, que aniran a càrrec del Govern, el comú i el quart en proporció a les dependències que els correspondrà en el nou edifici, que ha estat en desús durant els últims vint anys.

El projecte contempla la construcció d'una plaça pública de 750 metres quadrats. A més, hi haurà un aparcament amb una trentena de places, així com un bosc d'arbres amb fulles caduques perquè es deixi entrar la llum durant l'hivern i facin ombra durant l'estiu.En total hi ha hagut nou projectes per a la remodelació de l'immoble.

tracking