Detingut per dur un ganivet de 13 centímetres

L’home, resident de 30 anys, duia l’arma amagada a la part del darrere dels pantalons

L'edifici de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge passat un home resident de 30 anys per portar una arma blanca. Més concretament, un ganivet de 13 centímetres de fulla. Els fets van ocórrer a les 17.30 hores a Sant Julià de Lòria. El detingut es trobava inicialment en un supermercat, però els agents el van detenir a la terrassa d’un establiment de restauració. El comunicat de la policia especifica que l’home duia el ganivet amagat a l’esquena dins els pantalons, i tot i que no va fer-lo servir es trobava visible i era de “fàcil extracció en cas de voler-ne fer ús”.

Durant el cap de setmana, la policia va efectuar diversos controls de prevenció durant la festa major de Sant Julià de Lòria, on es van detenir dues persones a banda de l’home del ganivet. La primera va ser divendres pels volts de les 23.00 hores. Era una dona no resident de 24 anys que es trobava en possessió de tres grams de cocaïna. La segona detenció es va produir diumenge a les cinc de la matinada i es tracta d’un home resident de 36 anys que va ser arrestat per un delicte contra la funció pública. Els policies van ser requerits per part del conductor d’un autobús que tenia problemes amb la quantitat de gent que volia accedir-hi i quan els agents van intentar posar ordre el detingut es va enfrontar als funcionaris.

Al marge de la festa major de Sant Julià, divendres a les 11.30 hores la policia va detenir un home no resident de 26 anys per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. L’individu es va presentar a l’oficina d’Immigració d’Escaldes-Engordany per tal d’efectuar tràmits i es va detectar que presentava un permís de residència belga falsificat. Finalment, dissabte es va detenir un home de 56 anys per un delicte contra la llibertat sexual.

tracking