La CUP assegura que el problema de l'habitatge a la Seu és actual i no futur

La candidatura alt urgellenca creu que el creixement de la Seu és 'servil' al Principat

Bernat Lavaquiol, regidor de la CUP a l'ajuntament de la SeuTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Candidatura d'Unitat Popular a la Seu d'Urgell ha fet públic un comunicat referent a les passades declaracions del cap de Govern, Xavier Espot i la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge,ConxitaMarsolreferent a la problemàtica d'habitatge d'Andorra i a la resposta de l'alcalde de la capital alt urgellenca Joan Barrera.

En el seu comunicat la CUP la Seu cataloga l'habitatge del Principat com un "model de parc temàtic basat en un turisme desbocat i donant facilitats econòmiques a les inversions de grans fortunes". El partit polític assegura que és "un model abocat al fracàs i que basa el seu creixement i beneficis en detriment de l'explotació de la classe treballadora i els recursos naturals".

D'aquesta manera la CUP critica les declaracions que cataloguen el creixement de la Seu com a "tranquil i sostenible" i la relació amb Andorra "d'harmonia" i creuen que el creixement dels darrers anys ha estat un creixement servil a Andorra. Alhora el partit polític atribueix als partits que han governat la Seuque"sembla que busquin el mateix model de monocultiu turístic amb grans projectes com els Jocs Olímpics".

La candidatura creu que no és una problemàtica futura, ni recent, sinó que ja fa temps que s'arrossega i que elsalt urgellencsen pateixen les conseqüències dia rere dia.

tracking