Institucions

El secretari de l'Organització Mundial de les Duanes visitarà el país

Kunio Mikuriya es reunirà amb el cap de Govern i ministres aquest dijous

Kunio MikuriyaWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de l’Organització Mundial de les Duanes (OMD), Kunio Mikuriya, visitarà Andorra aquest dijous, en el marc de les bones relacions existents entre l’OMD i Andorra. Aquesta visita permetrà seguir treballant per reforçar el compromís internacional del Principat en matèria duanera.

El secretari general de l’OMD es reunirà a primera hora del matí amb el cap de Govern, Xavier Espot, amb el ministre de Finances, Ramon Lladós i amb la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor. Posteriorment, els titulars de Finances i Exteriors, així com el director del Departament de Tributs i Fronteres, Carles Ferreira, acompanyaran Mikuriya a conèixer les instal·lacions de la duana francoandorrana del Pas de la Casa.

Bàtxelor de dret

El bàtxelor de Dret de la Universitat d'Andorra ampliaran els seus estudis amb tres assignatures referents a la realitat jurídica del Principat.Pel que fa als continguts, s’ha creat una nova assignatura de català jurídic, també s’ha creat l’assignatura mètodes alternatius de resolució de conflictes. Finalment, la tercera assignatura és l'història econòmica de l'Andorra contemporània.

tracking