Una cinquantena de multes per fer botellot a Sant Julià

Tres detinguts per possessió d’estupefaents

La llei prohibeix consumir alcohol al carrer.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va imposar fins a trenta sancions administratives durant la nit de dilluns i la matinada de dimarts a la festa major de Sant Julià de Lòria per fer botellot. D’aquesta manera, són ja prop d’una cinquantena les multes que s’han posat per aquest concepte al llarg de les diverses jornades que dura la festa, en espera de les que es puguin afegir la darrera nit.

Els agents del cos van dispersar tres punts concrets de la parròquia on es reunien els joves a beure al carrer i van aixecar trenta actes sancionadores. Alhora, la policia va detenir tres persones per possessió de substàncies estupefaents. Des del cos de policia es va manifestar que “és l’habitual en una festa major” fer aquest tipus d’actuacions.

La majoria de les actuacions que ha portat a terme la policia durant la festa laurediana han estat per fer botellot, que està prohibit per llei, fet que posa de manifest que la celebració ha transcorregut sense incidents de rellevància. Així, durant la primera jornada festiva els agents van posar diverses multes per consumir alcohol en diferents indrets de la parròquia i també van detenir una persona per possessió d’una petita quantitat de cocaïna. El segon dia es van imposar cinc sancions per fer botellot a la carretera de Nagol i dues més per orinar al carrer.

tracking