Possibles nevades en altura demà

El descens de temperatures que es preveia per avui ha vingut precedit d'una nit tropical

Temperatures nocturnes per sobre dels 20 grausMeteo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El descens de temperatures que es preveia per avui ha vingut precedit d'una nit tropical perquè els termòmetres s'han situat per sobre dels 20 graus, segons informa Meteorologia. L'estació de la Borda Vidal ha registrat 20,3 graus, a la Margineda la mínima ha estat de 20,7 graus i al roc de Sant Pere, de 20 graus, que deixa en aquesta localització "la tercera nit tropical de l'estiu". D'altra banda el servei de meteorologia ha anunciat que aquesta nit pot glaçar en altura i demà pot arribar a nevar.

Meteo també ha indicat que a mitja muntanya hi ha hagut "una nit càlida, amb rècord de mínima alta per a un mes d'agost a les Salines", a una alçada de 1.445 metres. I especifica que tot i la baixada dels termòmetres pel canvi en la direcció del vent durant la primera part de la nit, la mínima ha sigut de 14,2 graus.

La previsió és que Andorra es vegi afectada pel pas de diversos fronts provinents de la pertorbació Patricia que provocaran "una baixada de les temperaturesa mesura que avanci el dia", amb una màxima de 26 graus. El pronòstic eleva les màximes per sobre dels registres anunciats ahir quan Meteorologia apuntava que demà no se superarien els 21 graus i la previsió és ara de 16 de mínima i 25 de màxima al centre del país, amb pluges al matí i a la tarda. Al Pas de la Casa els termòmetres oscil·laran entre els 0 i els 6 graus.

tracking