Mobilitat

Dos quilòmetres de retencions de sortida cap a França

Les complicacions per la marxa de visitants s'han mantingut fins a dos quarts de set

Retencions de vehicles de sortida a l'RN-22 pel PasMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida de turistes ha provocat retencions des de primera hora del matí per les dues fronteres i fins a dos quarts de set. La major densitat de trànsit s'ha registrat al Pas de la Casa on s'han acumulat dos quilòmetres de cues per l'RN-22 de vehicles que han marxat cap a França a la tarda. La circulació s'ha complicant a la General 2 i a via francesa a partit de les deu del matí. Les dificultats per circular s'han mantingut fins passades les tres de la tarda i des de gairebé una hora més tard s'han tornat a produir de sortida cap a territori francès i poc després de nou s'han repetit per la duana del riu Runer, segons ha informat Mobilitat.

Les retencions per marxar en direcció Espanya han afectat la General 1 a la Margineda d'entrada a Sant Julià i la frontera hispanoandorrana. Aquesta tarda els problemes s'han concentrat a la zona duanera, segons han indicat des del centre de gestió del trànsit.

Mobilitat ha assenyalat que també hi ha hagut cues en diferents moments del matí per passar Canillo en sentit Andorra la Vella.

tracking