Mobilitat

Talls de trànsit des de la frontera espanyola per La Vuelta

La circulació s'interromprà durant tres hores fins a Arinsal el 28 d'agost

El ministre en funcions, Jordi Torres, i el director de la Vuelta, Javier Guillén, a l'antic edifici de Radio Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada de a Vuelta a Espanya el 28 d'agost provocarà talls de trànsit d'unes tres hores des de la frontera del riu Runer fins a l'estació d'Arinsal. La previsió és que la circulació quedi afectada des de les 15 hores fins a les 18 hores en tot el recorregut que faran els ciclistes en l'etapa que els porta des de Súria. I les restriccions es repetiran el dimarts 29 d'agost quan la ronda espanyola inicia la quarta etapa a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella, amb la sortida prevista a les 13 hores i pas per la frontera hispano-andorrana a les 12.20 hores. El Govern recomana que els desplaçaments en aquest tram de la General 1 es facin abans de les 12 hores o passades les 14 hores.

L'executiu remarca en un comunicat que els talls són necessaris per garantir la seguretat pels pas dels ciclistes de La Vuelta i des del 27 d'agost els comuns de totes les parròquies eliminaran les zones d'aparcament dels trams afectats. I recalca que el dilluns 28 d'agost la circulació es veurà limitada a tot el Principat tant per desplaçar-se per l'interior del país com per anar a Espanya o a França.

La previsió és que la caravana publicitària que acompanya els ciclistes entri per la frontera amb Espanya a les 14.56 hores i el primer corredor entraria cap a les 16.11 hores. El recorregut continua per Sant Julià, Andorra la Vella, Escaldes, Encamp, Canillo, el coll d'Ordino, Ordino, la Massana, Erts, Arinsal i al voltant de les 17.30 hores arribaria el primer ciclista al final d'etapa de Comallemple a l'estació d'Arinsal.

El dimarts 29 d'agost les limitacions seran a la capital i a Sant Julià. La circulació de vehicles es tallarà a la General 1 a l'avinguda Tarragona, l'avinguda Salou, vial del Pobladó, la Margineda, Aixovall, Sant Julià i la frontera hispano-andorrana.

L'estada de La Vuelta al Principat també comportarà el tancament dels aparcaments descoberts del Parc Central i de Prada Guillemó des del 26 al 29 d'agost. Els espais quedaran reservats pel muntatge de les infraestructures de la sortida d'etapa i l'estacionament dels vehicles de tots els equips que acompanyen la cursa. I tampoc no estarà operatiu el 27 i el 28 d'agost l'aparcament descobert d'Arinsal per destinar-lo als vehicles de La Vuelta.

tracking