Cultura

Places exhaurides per veure la pluja d'estels a les Nits d'estiu

Encara queden alguns llocs lliures per les tres darrere propostes gratuïtes de FEDA Cultura

Exhauriment de places per a la 'pluja d'estels'FEDA Cultura

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Elcamí hidroelèctric aEngolasterss'ompliran aquest divendres perobservarun esdeveniment de les Nits d'estiu, concretament l'observacióastronòmicade la pluja d'estels. Les places per a aquesta proposta, ja estanexhauridesi a llista d'espera completa.

Tot i que l'aforament de la Pluja d'estels està complet per motius de capacitat, les activitats que FEDA Cultura organitza en el marc de les Nits d'estiu als museus continuen i queden places per a les pròximes dates.

  • Visita nocturna del camí hidroelèctric d'Engolasters.El pròxim divendres18 d'agost a les 20 hores. Per explorar els secrets sobre la principalinfraestructurahidràulica del país en una singular excursió de nit.
  • Cinema familiar i compromès a labordadel llac d'Engolasters.El pròxim dissabte19 d'agost a les 20 hores, en col·laboració amb el FestivalAudiovisuald'Andorra Ull Nu. Es projectarà "Minúscul: la vall de les formigues perdudes", una emocionant aventura cinematogràfica per a totes les edats.
  • "FHASA, la llum de la seva llar" visita teatralitzada alMWMuseu de l'Electricitat. El grup 'Les il·luminades' guiaran els visitants delMWMuseu de l'Electricitat a fer un viatge en el temps per conèixer la rica història de la Central hidroelèctrica de FEDA.

Totes les activitats són gratuïtes, però es requereix fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a fedacultura@feda.ad o trucant al 739 111.

tracking