Ferits una ciclista i un motorista en dues topades

Els sinistres s'han produït aquest matí a Canillo i a Sant Julià

El turisme i la moto implicats en l'accidentM. R.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una ciclista de30anys no resident ha resultat ferida en un accident de trànsit aquest matí a les 11.16 hores a l'avinguda Sant Joan de Caselles a Canillo, segons confirma la policia. En accident s'ha vist implicat un turisme MitsubishiColtamb matrícula espanyola i una bicicleta. La ciclista ha estat traslladada a l'hospital amb ferides lleus.

Un primer sinistre ha tingut lloc aquest matí a les 9.42 hores quan una motocicleta Honda CMX i un cotxe OpelAstra, ambdós amb matrícula andorrana, s'han vist implicats en un accident a la General 1, a Sant Julià de Lòria. El succés ha tingut lloc a l'encreuament de la Pleta Borda delJaile. El motorista, un home resident de39anys ha resultat ferit per la topada. L'home ha estat traslladat a l'hospital i a hores d'ara es troba aurgènciesa l'espera de ser ingressat o no.

La policia s'ha traslladat al lloc dels fets per instruir l'atestat corresponent pel sinistre que ha causat danys materials importants als vehicles.

En un altre incident a Sant Julià ha resultat implicat un ciclista aquest matí. El cap de guàrdia del cos de bombers ha catalogat de "res greu" el succés i la circulació de trànsit no s'ha vist alterada.

tracking