seguretat vial

Dos ferits en dos accidents a Andorra la Vella i Encamp

Els sinistres es van produir ahir a la tarda

Cues per l'accident ahir a Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 44 i una dona de 43 anys van resultar ferits ahir en dos accidents que van tenir lloc a Andorra la Vella i a Encamp. L'home va quedar ingressat a l'hospital amb una fractura que no revesteix gravetat i la conductora va ser donada d'alta després de ser atesa de les contusions que va patir, segons han informat des del centre mèdic.

El primer sinistre es va produir a tocar de dos quarts de quatre de la tarda entre un Peugeot 508 de matrícula francesa i una motocicleta Kymco del país on circulava l'home que va patir lesions per l'accident a la rotonda del km. 0 de la capital. La policia ha fet públic aquest matí que el conductor del cotxe, un no resident de 66 anys, va ser detingut acusat d'un delicte contra la integritat física i moral per la topada amb la moto. L'arrest es va fer en considerar els agents que l'home hauria comès una imprudència que va provocar les lesions al motorista, que haurà de ser intervingut a l'hospital.

El segon accident va ser a la General 2, a l'avinguda Torrent Pregó, d'Encamp i només es va veure implicat el turisme Audi A3 amb matricula del Principat que conduïa la dona que va resultar ferida, segons informa la policia aquest matí.

tracking