Mobilitat

Cues de 5 quilòmetres a l'RN-20 per un accident

Mobilitat registra retencions de sortida per les dues fronteres

Cues de sortida al Pas de la Casa aquesta tardaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera RN-20 que uneix el Pas de la Casa ambAcs-dels-Tèrmes ha registrat cues de 5 quilòmetres aquesta tarda en els dos sentits de la circulació per un accident, segons ha informat Mobilitat. El sinistre ha obligat a tallar la via des de les 14.45 hores i fins a les 16.15 hores per permetre la intervenció dels serveis d'emergència en una zona abans d'arribar a Merens. L'accident s'ha produït entre un cotxe i una moto i ha resultat ferit greument el conductor del turisme, segons indica la premsa francesa.

El trànsit a Andorra s'està tornant a complicar aquesta tarda amb retencions de sortida des de passades les quatre per les dues fronteres.

L'afluència de turistes ha generat un nou matí de retencions en diverses zones de la xarxa viària del país i als punts d'accés. Mobilitat ha informatados quarts de nou del matí de les primeres cues a la fronterafrancoandorrana, per l'RN-22, on s'ha generat una entrada important de vehicles amb fins a 2 quilòmetres de cues que s'han allargat fins a les dues del migdia. A partir de les deu del matí s'han començat a registrar trànsit dens a la sortida cap a Espanya, on a mig matí la circulació ja era més fluida. També fins a les dues del migdia i des de la una, aproximadament, s'ha detectat trànsit dens a l'N-145, d'entrada al Principat per Espanya,

A la xarxa interna del país les retencions s'han concentrat fins passat el migdia a la General 2, a l'entrada en sentit sud de Canillo, i a la General 3, d'entrada a la Massana en ambdós sentits de la marxa.

Cues aquest matí a Canillo

tracking