Seguretat vial

Detingut 'Ferrariman' per conducció temerària

L'home ha quedat en llibertat després de declarar a la Batllia

'Ferrariman' surt de la seu de la Justícia aquesta tarda després de passar unes hores detingutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Ferrariman' ha quedat en llibertat aquesta tarda després d'haver estat detingut al matí per un delicte de conducció temerària. L'home de 48 anys que s'ha fet conegut pels continguts que publica a xarxes socials amb el seu vehicle Ferrari com a protagonista ha abandonat la seu de la Justícia poc abans de les sis de la tarda en un taxi després de declarar davant el batlle.

Un dels vídeos que penja a les xarxes el conductor que es defineix com "creador digital" ha estat la base de l'arrest per les imprudències que els agents del cos han comprovat que cometia en algunes d'aquestes imatges, segons exposa la policia en un comunicat on no s'especifica la identitat del conductor que el Diari ha pogut saber que és 'Ferrariman'.

El servei d'ordre explica que els fets delictius es van investigar arran d'una denúncia interposada per un altre conductor a finals de juliol. En l'anàlisi de les imatges recopilades els agents han pogut comprovar "que el detingut hauria efectuat maniobres imprudents a la General 2 i hauria excedit els límits de velocitats en diferents trams entre Encamp i Canillo". La conducció que feia "posant en perill la seguretat de la resta dels usuaris de la via, així com la seva pròpia".

El cos de policia assenyala en un comunicat que els canvis que s'han fet al Codi Penal endureixen les sancions i les penes per conducció temerària i eliminen el condicionant de posar en perill concret la vida o la salut de les persones perquè es puguin considerar d'aplicació aquests delictes. I incideixen que la legislació vigent estableix que "posar en risc la vida de les persones és un agreujant".

La imputació contra 'Ferrariman' és per un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària i avui mateix ha estat posat a disposició judicial per declarar davant el batlle que li ha deixat en llibertat hores després.

Ferrariman en una publicació a YouTube d'aquesta setmana

tracking