El detingut per dur 70 pastilles d'èxtasi al bus tenia més estupefaents a casa

La policia va escorcollar el domicili on van trobar marihuana, ketamina i MDMA

Les substàncies i altres materials trobats al domicili de l'arrestatsfp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove detingut la matinada del dimarts a la frontera del riu Runer, per dur setanta pastilles d’èxtasi, tenia més estupefaents al seu domicili, segons va explicar la policia ahir al matí.

Segons l’informe del cos de seguretat, un cop que el detingut, un home de 25 anys, va passar a disposició judicial i, seguint les instruccions del batlle, la policia va registrar el seu domicili on van trobar més drogues. Concretament, uns 422,26 grams de marihuana; 13,4 grams de ketamina; 4,1 grams d’MDMA, i una pastilla d’èxtasi. Juntament amb els estupefaents esmentats els agents van identificar una bàscula de precisió i altres materials que podrien indicar que la droga aniria destinada a la venda, i, per tant, es podria comprendre que l’arrestat podria estar dedicant-se, presumptament, al tràfic d’estupefaents, segons s’explica a l’informe policial.

El servei d’ordre també detalla que l’home va ser interceptat en el moment que entrava al país en un autobús de línia regular que va ser aturat perquè els agents fessin un control regular de documentació. Davant aquest requeriment, el subjecte va mostrar una actitud sospitosa que va alertar els agents del cos que van decidir escorcollar-lo. Va ser en aquest primer escorcoll quan van trobar les setanta pastilles d’èxtasi, amb un pes de 29 grams, que duia amagades. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La policia va informar, després d’haver realitzat l’escorcoll al domicili del sospitós, que mantindrà oberta la investigació.

A més d’aquest cas, la policia va informar de la detenció de dues persones més com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, concretament per possessió de drogues.

D’una banda, un home de vint-i-tres anys arrestat a la Massana la matinada de dimarts. Segons l’informe, a l’arrestat se li van trobar dos tipus de drogues: cinc pastilles de metamfetamina, i 0,9 grams de cocaïna.

De l’altra banda, un jove de vint-i-dos anys, que va ser detingut per la policia la matinada del dimecres. El cos de seguretat va detallar que la detenció es va produir a la frontera del riu Runer quan el detingut intentava accedir a Andorra en un autobús de línia regular.

En aquest cas els agents van trobar que el jove duia 1,5 grams d’èxtasi amagats.

tracking