solidaritat

Nova campanya de donació de sang de la Creu Roja

Es farà del 18 al 20 de setembre al Centre de Congressos

Una de les donacions de sang organitzades per la Creu Roja.CREU ROJA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja andorrana preveu fer una nova campanya de donació de sang un cop s’hagin acabat les vacances d’estiu. Segons va anunciar ahir a través de les xarxes socials, la nova campanya de donació de sang es farà del 18 al 20 de setembre vinents. El lloc escollit perquè els ciutadans vagin a donar sang és el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. “El mes vinent et tornem a convocar a una nova campanya de donació de sang. Anota’t les dates a l’agenda, reserva’t un momentet del dia per fer una gran acció i fins aviat”, destacava la Creu Roja en el tuit on anunciava la donació. L’estiu són unes dates en què normalment es redueixen les donacions de sang.

Cal recordar que, l’any passat, la Creu Roja andorrana va registrar un total de 1.595 donacions, 223 de les quals provenien de donants nous. Conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits i el SAAS, l’entitat va organitzar el 2022 cinc campanyes. Del total de donacions fetes, 1.450 van ser finalment efectives, sent la millor dada aconseguida en els últims quatre anys.

La campanya que va aplegar un major nombre de donacions va ser la del setembre, amb 395 donants, superant fins i tot la que es va fer a principis d’any, on se’n van obtenir 374. El 2022 el nombre de donants nous s’ha anat estabilitzant entre els 35 i els 50 en cada campanya.

tracking