Detingut un home per causar un accident de trànsit drogat i begut

Una dona de nacionalitat francesa i de 59 anys hi va resultar ferida

Un control d'alcoholèmia de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 34 anys va ser detingut divendres al vespre per la policia en causar un accident de trànsit quan conduïa sota els efectes de l'alcohol i de les drogues. Segons va informar ahir el cos en un comunicat de premsa, el sinistre va tenir lloc quan passaven set minuts d’un quart de vuit de la tarda a la carretera general 2, al quilòmetre 22,700 al port d’Envalira. L’arrestat, que conduïa un vehicle matriculat al Principat, va xocar amb un turisme amb placa francesa. La passatgera del vehicle francès, una dona de nacionalitat francesa no resident de 59 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital de Meritxell.

El conductor del vehicle andorrà va donar positiu per alcohol i drogues al volant després de ser sotmès a un control per part de la policia. A més, els agents van constatar que circulava fora de l’horari estipulat en la pena de privació del permís de conduir que té vigent. Cal recordar que habitualment, a persones a qui se’ls retira el carnet i poden provar que necessiten conduir per treballar, se’ls deixa circular en horari de feina.

La policia l’acusa d'un delicte contra la seguretat col·lectiva, d’un delicte contra la integritat física i moral per causar lesions a la passatgera de l’altre vehicle, i d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir l’horari de la pena de privació del permís.

tracking