Mobilitat

Bus cada 30 minuts a la Seu i descomptes per als usuaris habituals

Les millores s’assoleixen després de que l’executiu hagi autoritzat l’explotació de la línia a l’oferta presentada per Hife

Presentació del nou servei de transport públic entre Andorra i la Seu d'UrgellSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei d’autobús entre Andorra i la Seu d’Urgell ampliarà la seva freqüència, amb busos cada 30 minuts, i incorporarà altres millores com un servei exprés al llarg del dia i noves ofertes en l’adquisició d’abonaments. Els canvis s’implementen després de que el Govern hagi autoritzat l’explotació de la línea a Autocars Andorra 2011 – La Hispano de Fuentes en Segures (HIFE) i es posaran en marxa a partir de la segona quinzena de setembre.

El secretari d’estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha explicat que “la línia que connecta amb la Seu és estratègica per Andorra i per aquest motiu l’hem volgut potenciar, rebaixant el cost i impulsant una major freqüència”.

Així, amb la nova proposta s’amplia la freqüència a un bus cada 30 minuts i se suma amplitud horària a l’inici i el final del servei. Pel que fa a la tarifa, s’implementa una rebaixa del 6% pels usuaris que tenen abonaments habituals, es crea un abonament trimestral per estudiants i s’apliquen nous descomptes, d’entre un 10% i un 20%, per a famílies nombroses i monoparentals i per a la tercera edat.

tracking