Meteo

Inundacions a la General 2 entre Canillo i Encamp

La policia ha actuat en l'aixecament d'una claveguera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova tarda de tempestes al Principat amb Canillo i el Tarter d'epicentre. La gran quantitat d'aigua que ha caigut en molt poca estona ha causat afectacions en alguns punts de la General 2. Una de les zones més afectades ha estat la d'entre Canillo i Encamp, on la policia ha hagut d'intervenir per l'aixecament d'una claveguera.

El servei meteorològic havia activat un avis groc per tempestes aquesta tarda "més febles que els dies anteriors". Protecció Civil alerta que podrien deixar acumulacions de fins a 10 mm i demanen tenir precaució en activitats a l'exterior, i a la carretera adaptar la conducció a les condicions de la via.D'altra banda, Meteo ha disminuït a avís groc l'alerta per temperatures, que s'allargarà fins demà a les 21 hores.

Les altes pressions continuaran mantenint demà el domini del sol i la calor, amb màximes de 34 graus. A partir del migdia creixeran nuvolades que podrien deixar algun ruixat dispers, segons la previsió. L'aproximació divendres d'una pertorbació d'origen atlàntic aportarà nuvolositat alta que deixarà per moments el cel força cobert. El servei de meteorologia indica que el cap de setmana estarà marcat per les precipitacions generalitzades i una baixada de temperatures, amb màximes de 22 graus.

Risc d'incendi

Els bombers han informat de la baixada al nivell 0 de risc d'incendi a tot el Principat. Les tempestes d'ahir van ajudar a recuperar humitats, eliminant el risc de focs a Andorra, segons indica el cos d'extinció al butlletí d'aquest matí.Això no obstant, els bombers i Protecció Civil demanen "precaució i prudència" i "mantenir les conductes cíviques en totes les activitats al medi". Totes les barbacoes del país continuen tancades.

Inundació en un tram de la General 2

Avís groc per tempestes i altes temperatures

Butlletí de risc d'incendis

tracking