MOBILITAT

Cap impugnació a l'autorització de la línia de la Seu

Les empreses eliminades del procés afirmen que de moment no han trobat anomalies

Vehicle d'HIFE, guanyadora de l'autoritzacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tant la Cooperativa Interurbana Andorrana, com Andbus, les empreses descartades en l’autorització de l’explotació de la línia d’autobusos de la Seu a la capital, afirmen no estar sorpresos davant del resultat que va atorgar el servei de la línia a HIFE, empresa que ja portava fent aquest servei des del maig quan va fer fallida Montmantell, però afirmen també que avui dia no els consta cap anomalia duta a terme durant el procés de presentació d’ofertes, i de moment descarten fer cap impugnació.

Gabriel Dallarés, president de la Cooperativa Interurbana Andorrana va explicar que per la seva banda van presentar la millor oferta possible dins les seves capacitats, però, com és habitual en els concursos, era factible que un altre hagués aconseguit situar-se per davant. En aquest sentit, Daniel Vinseiro, conseller delegat d’Andbus, va expressar igualment que no té cap indici que s’hagués produït cap falla en el procés. “Tot està ben fet, en principi”, va assegurar, tot i que com sempre fan davant d’un concurs, demanaran l’informe per saber exactament en quins punts l’oferta d’HIFE aconseguir posicionar-se al capdavant.

L’autorització definitiva de l’explotació de la línia de la Seu a Andorra es va donar a conèixer el dimarts, i entre els requisits exigits des del Govern constava la demanda d’unes tarifes màximes aplicables, així com vehicles d’una categoria mínima d’Euro 6 per complir amb els objectius establerts de reducció de les emissions de CO2.

tracking