pressupost 2024

Concòrdia reclama incloure una partida pel vial lauredià

La formació demana al Govern passar de les paraules als fets

Bartolomé, Aché i Segués, al Consell General.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Concòrdia reclama al Govern que faci honor al seu compromís electoral i incorpori una partida pressupostària als comptes de l’any vinent per començar a fer el vial de Sant Julià. Així ho va indicar el conseller general, Pol Bartolomé, que va indicar que des de l’inici de la legislatura no s’ha mogut res sobre aquesta qüestió, però que està segur que durant les eleccions comunals es tornarà a posar sobre la taula.

El parlamentari va apuntar que són conscients que és una inversió important i que ara mateix el Govern té altres fronts oberts, com és la problemàtica de l’habitatge, i també projectes de gran envergadura com el desviament de la Massana. Amb tot, va considerar que “fins ara s’han fet declaracions per tenir un avantatge electoral, però cal passar de les paraules als fets”. Per això, reclamen que de cara als pressupostos per a l’any vinent s’inclogui una partida per començar la construcció del vial, encara que sigui petita. “Entenem que l’import haurà d’estar repartit en plurianuals, però s’ha de començar a treballar-hi”, va comentar Bartolomé. “Si no es fa així, en eleccions tothom en parla, però després el projecte queda en un calaix”, va assegurar.

En aquest sentit, el conseller general va augurar que de cara a l’octubre tindran més detalls del pressupost, i va afirmar que tant ell com la també laurediana Maria Àngels Aché estaran “vigilant” amb la qüestió.

tracking