Meteo

Tempestes al cap de setmana i baixada de temperatures

Meteo activa un avís groc per xàfecs localment tempestuosos demà al migdia i fins diumenge

Avís groc per tempestes demà al migdia i fins diumengeMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pas d'una línia frontal aportarà nuvolositat progressiva a partir de demà que podria causar tempestes i una baixada de les temperatures. El servei de Meteorologia preveu que al migdia comenci a caure algun xàfec localment tempestuós que han fet activar l'avís groc a tot el país. Després d'una pausa a darreres hores de la tarda, s'espera que al vespre es reprenguin les precipitacions, que persistiran tota la nit i fins diumenge a la tarda.

El descens de les temperatures serà perceptible ja demà, amb màximes de 24 graus, mentre que per diumenge s'espera un descens notable de les temperatures amb màximes de 18 graus a la capital i de 4 al Pas de la Casa.

L'inici de la setmana es preveu amb nuvolositat i alguna gotellada al nord del país. Les màximes seran de 17 graus i s'espera que al llarg de la setmana els termòmetres no superin els 25 graus.

Reobertura de barbacoes

El comú d'Ordino ha informat aquest matí de la reobertura de totes les barbacoes de la parròquia, en excepció a la de la Font de la Navina. A hores d'ara continuen tancades les barbacoes de Sant Julià, Canillo, Ordino i Encamp.

tracking