La policia realitza la detenció d'una parella que s'estava agredint al domicili

L’home havia pres el mòbil a la companya i aquesta hauria reaccionat amb violència

L'edifici de la policia.DdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home de 26 anys i una dona de 22 anys arran d’una agressió al domicili el dijous al matí. El cos de seguretat informa al balanç de detencions que van rebre l’avís perquè la dona no s’havia presentat a treballar i no responia a cap de les trucades. Quan els agents van arribar al domicili que compartia amb la seva parella, el cos de l’ordre va constatar que l’home li havia pres a la força el telèfon mòbil a la dona per revisar totes les seves converses privades. Va ser llavors quan la dona hauria reaccionat agredint l’home per recuperar el seu dispositiu telefònic.

Tal com s’indica a l’informe, la policia va efectuar la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili, mentre que a la dona se la va detenir com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral.

D’altra banda, la policia va detenir el dimarts passat un home de 32 anys per conduir amb el permís retirat. Una patrulla es va creuar amb el seu vehicle a Andorra la Vella i el va aconseguir reconèixer. Quan els agents van procedir a interceptar el cotxe per efectuar el control del conductor, aquest va fugir, i la persona que l’acompanyava es va posar al volant. Una estona després, l’home va tornar a la zona del control i va ser llavors quan els agents van poder procedir a la seva detenció. L’home va ser acusat com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de la justícia.

També va ser detingut per un presumpte delicte contra l’administració de la justícia un home de 42 anys, però en aquest cas per incompliment d’una pena d’arrest domiciliari. La policia va dur a terme aquesta detenció el passat dijous a la tarda.

Quant a les detencions relacionades amb la circulació, la policia informa de tres intervencions realitzades durant la setmana. En primer lloc, un home de 27 anys que se li va trobar una taxa d’alcoholèmia d’1,01. En segon lloc, es va efectuar un arrest d’un altre home de 30 anys per conduir sota els efectes de les drogues. Finalment, també van dur a terme l’arrest d’un home de 24 anys, en aquest cas no resident, que intentava accedir al Principat per la frontera del riu Runer. Quan els agents de l’ordre van procedir a la seva detenció van trobar que duia a sobre 1,2 grams d’èxtasi.

tracking