TELECOMUNICACIONS

Andorra Telecom treballa per fer funcionar l'aplicació

L’accés es va tallar divendres com a mesura de prevenció després que l’operadora patís un accident amb la seguretat de la plataforma

Les oficines d'Andorra Telecom.Andorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació d’Andorra Telecom tornarà a funcionar en les pròximes hores. Així ho informava ahir la parapública en un comunicat. Divendres passat a les 22 hores, Andorra Telecom va patir un incident de seguretat en la plataforma de la seva aplicació i al voltant del 25% dels usuaris de telefonia mòbil va rebre missatges SMS erronis, amb un codi de validació per fer un canvi de contrasenya. El mateix dia, l’operadora alertava mitjançant el seu compte de Twitter que es tractava d’un error i que se n’havia de fer cas omís. Amb tot, va aturar de seguida l’accés a l’aplicació i treballa per solucionar la incidència. “L’equip ha treballat intensament per resoldre la situació i assegurar-se que la plataforma compleix amb els estàndards de seguretat”, especifica la nota.

Andorra Telecom assegurava en el mateix comunicat que un cop l’accés a l’aplicació es reobri, els usuaris podran utilitzar-la “amb total confiança i seguretat”. Així mateix, tot i tallar l’accés a l’aplicació des d’ahir dissabte, l’operadora va poder atendre les necessitats dels usuaris i usuàries des del servei d’atenció al client.

Andorra Telecom agraeix al final del comunicat la comprensió de la clientela pels inconvenients que els hagi pogut ocasionar el tall d’accés a l’aplicació. “La companyia reafirma el seu compromís amb la seguretat i la protecció de les dades dels usuaris, i continuarà treballant per assegurar-se que les seves plataformes i serveis continuïn sent fiables i segurs”, van reivindicar, tot concloent que per a més informació o consultes, hi ha disponible el Servei d’Atenció al Client (115).

tracking