Detingut per agredir dues persones en una baralla

Un altre home de 42 anys va ser arrestat per amenaçar de mort i agredir un agent de la policia

Un agent del cos de policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de34anys va ser detingut la matinada de diumenge amb motiu d'una baralla. L'arrestat va agredir dues persones, causant-los diverses ferides. El balanç de detencions de la policia informa que la detenció es va produir a Andorra la Vella i els dos ferits, un home i una dona, van necessitar assistència mèdica.

D'altra banda, la matinada de divendres la policia va detenir un altre home, de 41 anys, per amenaçar de mort i agredir un policia. El succés va tenir lloc a Andorra la Vella, quan el cos va rebre un avís per un home que es trobava molt alterat i amb actitud agressiva causant aldarulls, segons informa el cos. Tot i que els agents van internar calmar-lo, l'home va insultar, cridar i amenaçar de mort els policies. A més, en ser controlat pels agents va propinar un fort cop a la mà d'un d'ells, oferint una forta resistència en el moment de l'arrest. L'home és acusat de delictes contra la funció pública, contra l'honor i contra la llibertat.

Finament, aquest cap de setmana la policia ha arrestat a tres persones més per positius d'alcoholèmia al voltant. Els arrestats són un home de 28 anys i dos de 26 amb taxes d'1,22, 0,90 i 1,30 g/l, respectivament.

tracking