Empresa

La CEA estreny llaços amb l'empresariat francès

Le Rencontre des Entrepreneurs de France ha acollit a més de 10.000 visitants

Delegació de la CEA a París, amb motiu de la cinquena edició de la REFCEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana es troba aquests dies a París per prendre part a la cinquena edició de laREF-leRecontredesEntrepreneursdeFrance-, que té lloc avui i demà a la capital francesa.

LaMEDEFOccitanie(mouvementdesentreprisesdeFranceOccitanie) ha convidat a la delegació andorrana, integrada pel president de la CEA, Gerard Cadena, el responsable d'infraestructures, sostenibilitat i serveis de la CEA, Miquel Àngel Armengol,aixícom pel responsable de relacions internacionals de la patronal, DavidFraissinet, fa un pas endavant perreafirmari potenciar la cooperació empresarial i fomentar la col·laboració entre les empreses andorranes i les del sud de França, així com per impulsar iniciatives transfrontereres que revitalitzin l'economiadels dos països.

Durant les jornades, la patronal andorrana està mantenint diverses reunions amb l'empresariat francès a fi de compartir opinions i experiències amb els diferents participants amb l'objectiu de començar a establir contactes transfronterers en diferents àmbits empresarials.

LeRecontredesEntrepreneursdeFrance(REF) acull aquests dies més de 150 ponents, 30 debats i conferències magistrals a l'hipòdrom deLongchampde París. La cita aplega més de 10.000 visitants i la sessió inaugural ha comptat amb intervencions d'Emmanuel Macron, la primera ministragala,ÉlisabethBorne i del nou president delMEDEF,PatrilMartin.

tracking