Cultura

La Jocand posa a la venda les entrades pel seu nou espectacle

L’estrena tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de setembre al Teatre de les Fontetes de la Massana

Cartell de la Jocand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Jove Companyia Nacional d'Andorra juntament amb l'Escena Nacional d'Andorra posen a la venda les entrades de la nova producció de la companyia @mén, una creació de la Jocand dirigida per "Les Molt Il·lustres".

En tracta de la segona producció protagonitzada per la segona promoció de la Jove Companyia Nacional d'Andorra, on les actrius s'endinsen en un procés cratiu de la mà de "Les Molt Il·lustres". Una proposta totalment diferent de Les Troianesque van presentar farà ara un any, on les joves actrius han format part del procés creatiu des de l'inici i on, a més han posat al servei de la producció les seves pròpies experiències analitzant la influència de les xarxes socials i la tecnologia en les noves generacions.

@ménes representarà al Teatre de les Fontetes de la Massana els dies 1,2 i 3 de setembre, a les 20 hores del dia 1 i a les 19 hores dels dies 2 i 3 de setembre.

Les entrades es poden adquirir awww.4tickets.es/massana

El preu de l’entrada per als joves fins a vint-i-un anys és de 3 euros, per als joves fins a trenta anys, de 5 euros i l’entrada general és de 12 euros.

tracking