Contribucions voluntàries

Exteriors dona 50.000 euros a programes de cooperació

L'executiu també ha atorgat 7.500 euros al projecte d'integració social de la dona a Llatinoamèrica de Cooperand

La ministra Imma Tor durant la intervenció.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Afers Exteriors ha aprovat la donació de prop de 50.000 euros en contribucions voluntàries per a programes de cooperació. L'executiu col·laborarà amb un import de 30.000 euros als projectes que desenvolupa el Consell d'Europa per al 2023. Concretament, al programa per promoure l'Observatori de l'ensenyament de la història per a Europa; al pla d'acció del Consell d'Europa per Ucraïna centrat en la protecció dels drets dels infants i la participació democràtica dels joves, i al pla d'acció del Consell d'Europa per la protecció de les persones vulnerables en el context de la migració i l'exili a Europa.

A més, elconsell de ministresd'aquest dimecres també ha validat una aportació voluntària de 10.000 euros per al fons i programes de la Unesco per a la cooperació al desenvolupament amb l'objectiu de donar continuïtat a les aportacions dels darrers anys. L'aportació es destinarà als fons de patrimoni mundial, al programa internacional pel desenvolupament de la comunicació, a la iniciativaLiBeiruti al fons per a la diversitat cultural.

Subvenció a entitats andorranes

El ministrePortaveu, Guillem Casal, també informa de l'atorgament de 7.500 euros per al projecte d'integració social de la dona a Llatinoamèrica, que l'entitat andorranaCooperandamb Llatinoamèrica desenvolupa a Bolívia.

tracking