Dos motoristes ferits en accidentar-se a Encamp

Els conductors de 23 i 26 anys van ser traslladats a l'hospital i ja han estat donats d'alta

Hospital Morts AmbulànciaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos residents de 23 i 26 anys van resultar ferits ahir a la nit en patir un accident de trànsit quan circulaven per la carretera dels Cortals, a Encamp. Els dos motoristes van ser traslladats a l'hospital i aquest matí ja havien estat donats d'alta amb ferides lleus, segons informa el centre sanitari. La policia informa que el succés va tenir lloc concretament al punt quilomètric 6 de la carretera secundària 220. Els dos implicatsconduïenuna moto Yamaha T-MAXXP500, i una HondaCBR600, ambdues amb matrícula andorrana.

L’avinguda Príncep Benlloch va ser ahir protagonista d’un segon xoc entre dos vehicles, quan un motorista de 19 anys va resultar ferit lleument en accidentar-se amb un turisme que circulava pel tram final del carrer. El lloc de l’accident va ser just abans de la seva intersecció amb l’avinguda Santa Coloma i la Baixada del Molí.

El resident, que conduïa una moto Suzuki GSX R125, va topar amb un turisme Skoda Fabia amb matrícula andorrana. El xoc va tenir lloc a les 8.35 hores i va deixar danys materials a la part davantera de la moto.

L’incident va causar retencions a la zona i els agents de circulació de la capital van desplaçar-se ràpidament al lloc dels fets per desviar la circulació i alleugerir el trànsit dens. De la mateixa manera, la via va haver de ser netejada per poder reobrir la circulació normal.

El motorista va ser auxiliat de seguida i el SAAS va confirmar que va ser donat d’alta amb algunes contusions.

tracking